Travančić opet promijenio klub

Bio je velika nada bh. nogometa

Travančić opet promijenio klub

S. Mlaćo
Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Anid Travančić ponovo je promijenio klub.

Travančić je napustio NK Vis Simm Bau i vratio se u NK Usora, člana Druge lige Centar.

Svojevremeno je Travančić bio velika nada bh. nogometa, nastupao je i za mlade selekcije Hajduka i Zagreba, te za prvi tim Čelika, Sarajeva, TOŠK-a, Novog Pazara, Radničkog iz Niša, ali nije opravdao očekivanja.

Nesportski život je uništio veliki talenat i na kraju je došlo do toga da skoro svaki prelazni rok mijenja sredinu.

Početkom prošle polusezone skrasio se u ambicioznom prvoligašu NK Vis Simm Bau, no upisao je deset nastupa uz nešto manje od 500 provedenih minuta na terenu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sada se vraća u Usoru što je ovaj klub i potvrdio.

“Anid Travančić - novi/stari igrač našega kluba. Nakon polusezone provedene u NK VIS SIMM BAU vraća se u Usoru. Anid je odlučio da ponovno dođe u naš klub jer kako kaže tu se najbolje osjeća i jako je dobra atmosfera u klubu. Dobrodošao Trava nazad“, stoji u objavi NK Usora.

Top Komentari

enko
Pa pobogu mlaco ,ovo ti je deseti tekst o travancicu danas.popusti nas malo.eto snasao se u usori i gotovo.momku treba psiholog jer je ocito nestabilna licnost.
6 1
Husrefbeg22
S konja na magarca!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi