Ansaldi opljačkan: Vratio se s treninga i dočekao haos u kući

Fudbaler Torina

Ansaldi opljačkan: Vratio se s treninga i dočekao haos u kući

Iskusni defanzivac Torina Cristian Ansaldi našao se na meti pljačkaša, javljaju italijanski mediji.

Lopovi su obili Ansaldijevu kuću u momentu dok je bio na treningu i tom prilikom uspjeli su da otuđe mnoge vrijedne predmete kao što su satovi, prstenovi..., a sve to argentinski fudbaler je objavio i na svom Instagram profilu.

"Samo Bogu zahvaljujem što moja porodica u tim trenucima nije bila u kući. Ukradeni su mnogi vrijedni predmeti poput torbi, satova, prstenova, narukvica i drugih predmeta koji nam mnogo znače", napisao je, između ostalog, Ansaldi.

Ansaldi je objavio i videozapis u kojem je pokazao javnosti u kakvom je stanju zatekao svoju kuću, a nakon pljačke je, naravno, obavijestio i policiju koja radi na identificiranju i pronalasku lopova.

U posljednjih nekoliko mjeseci na udaru lopova se našlo još nekoliko fudbalera iz Serie A. Ivan Perišić, Claudio Marchisio, Sergej Milinković-Savić..., samo su neki od njih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Quiero aprovechar a bendecir y a entregar delante De Dios, a las personas que se han metido a mi casa a robarme todo. Me llevaron muchas cosas de valor, como bolsos, valijas, relojes, anillos, brazaletes y más cosas que tenían un valor para nosotros, no por el costo en si, sino porque solo nosotros sabemos lo que cuesta comprarse cada cosa. Pero más allá del disgusto, quiero agradecer a Dios por guardar a mi familia, de saber que no había nadie en ese momento, por saber de que El sigue teniendo el control de todo. Y eso me trae paz. Pero nuevamente quiero entregar estas vidas que han hecho esto, en tus manos Señor, para que los perdones y para que ellos puedan conocerte en algún momento.

A post shared by Cristian Ansaldi 🇦🇷🇪🇸⚽️🇮🇹🇷🇺 (@cristianansaldi) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi