Poznato koliko će pauzirati Ansu Fati

Ponovo se povrijedio

Poznato koliko će pauzirati Ansu Fati

E. Škorić

Nogometaš Barcelone Ansu Fati ponovo se povrijedio.

Sjajni talentovani napadač Katalonaca zadobio je povredu u remiju s Celtom u Vigu (3:3) danas. Postigao je gol za 1:0, ali kasnije je doživio povredu, pa je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Ovo je nova povreda za Fatija koji se tek krajem septembra vratio poslije dužeg izbivanja.

Kako je objavio AS, igrač će propustiti najmanje mjesec dana, ali Barceloni ide u prilog to što sada slijedi reprezentativna pauza od 15 dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ranije je objavljeno da će napadač Barcelone Sergio Aguero propustiti najmanje tri mjeseca zbog problema sa srcem, a danas se povrijedio i prvi stoper Eric Garcia.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi