Nezaboravna scena sa Camp Noua: Roditelji neutješni zbog sina koji je ponovo zaigrao
Foto - Screenshot

Ansu Fati se vratio golom

Nezaboravna scena sa Camp Noua: Roditelji neutješni zbog sina koji je ponovo zaigrao

M. Šljivak

Mladi fudbaler Barcelone Ansu Fati na sjajan se način vratio na teren.

Fati je ponovo zaigrao fudbal nakon pauze od 10 mjeseci zbog teške povrede koljena, a u utakmici protiv Levantea bilo mu je potrebno svega nekoliko minuta da postigne pogodak.

Nakon što je pogodio mrežu protivnika Fati je otrčao u zagrljaj doktora Lluisa Tila sa kojim je radio na oporavku prethodnih mjeseci.

Emocije su bile zaista ogromne, ali ono što se dešavalo na tribinama će se dugo pamtiti.

Porodica 18-godišnjeg fudbalera neutješno je plakala nakon što je Ansu postigao gol. Oni su skupa sa njim proživljavali pravu agoniju prethodnih mjeseci i jednostavno su 'eksplodirali' nakon što u ga vidjeli kako ponovo igra fudbal.

Ove emocije nikakav novac ne može kupiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ansu Fati je najmlađi strijelac u historiji katalonskog velikana (16 godina i 304 dana), a ukupno je nastupio 42 puta i postigao je 14 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hele
Nek je živ i zdrav
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi