Koeman može odahnuti: Jutros je dobio odlične vijesti

Igrači se vraćaju nakon povreda

Koeman može odahnuti: Jutros je dobio odlične vijesti

E. Čaušević

Barcelona je jučer na svom terenu pobijedila Levante sa 3:0, a navijači su konačno zadovoljni igrom svog tima.

Ronald Koeman nije bio na klupi Barcelone zbog suspenzije, ali je bio na stalnoj vezni s pomoćnicima.

Situacija u klubu se malo smirila nakon jučerašnje pobjede i Koeman više nije toliko na meti kritika. Barcelona je odigrala dosta dobar meč iako je u timu bilo dosta mladih igrača jer klub ima problema s povrijeđenim fudbalerima.

Međutim, nizozemski stručnjak sigurno može biti sretan što se Ansu Fati vratio na teren nakon skoro godinu dana i odmah je jučer postigao pogodak protiv Levantea.

Koeman je odlične vijesti dobio i prije jutrošnjeg treninga jer je ljekarski tim dao dozvolu Jordiju Albi i Pedriju da treniraju s ostatkom ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni su propustili nekoliko prethodnih mečeva zbog povreda, ali su se oporavili i bit će u sastavu za naredne utakmice što su sigurno odlične vijesti za Koemana.

Barcelonu već u srijedu očekuje nova utakmica jer će u goste Benficu u okviru drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi