Motociklista se zabio u automobil zvijezde Barcelone, a on svojim potezom oduševio cijeli svijet

Ansu Fati doživio nezgodu

Motociklista se zabio u automobil zvijezde Barcelone, a on svojim potezom oduševio cijeli svijet

E. Čaušević

Mladi fudbaler Barcelone, Ansu Fati, našao se u centru pažnje španskih medija nakon što je potvrđeno da je jučer imao lakšu saobraćajnu nezgodu, ali je pokazao kakav je gospodin i oduševio je javnost svojim potezom.

Fati iza sebe ima fantastičnu sedmicu jer je Luis Enrique prije nekoliko dana saopštio spisak reprezentacije Španije, a na iznenađenje mnogih na njemu se našao i mladi igrač Barcelone.

Iako ove sezone nije baš imao minutažu koju očekuje jer su u klubu oprezni zbog teških povreda koje je imao u posljednje vrijeme očito je da je Enriqueu to bilo dovoljno da ga pozove u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo.

Međutim, nakon nekoliko bajnih dana Fati je jučer doživio manju saobraćajnu nezgodu zbog koje je bio vidno uzdrman, ali je postupio zaista na odličan način.

Naime, katalonski Sport objavio je da je Fati jučer na jednom parkingu u Barceloni doživio manju nezgodu kada se motociklista zabio u njegov automobil.

Dok je tražio mjesto da parikira svoj automobil jedan motociklista se zabio u njega, a onda je Fati ekspresno reagovao.

Oglasi

Motociklista je bio lakše povrijeđen, ali je igrač Barcelone odmah pozvao hitnu, te je otišao čak s tim čovjekom do bolnice i bio je uz njega sve dok pregled nije završen.

Policija je utvrdila da Fati nije kriv, ali je igrač Barcelone oduševio sve jer je pokrio sve troškove nezgode, ali i pregleda u bolnici što je i ovog motociklistu ostavilo bez riječi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju je utvrđeno da je motociklista zadobio prelom noge kada je udario u Fatijev automobil. Ipak, sve troškove na kraju je na sebe uzeo mladi igrač Barce iako uopšte ta nezgoda nije bila njegova krivica.

Španski mediji oduševljeni su potezom Ansua Fatija i poručili su da je to pravi pokazatelj kako se ljudi trebaju ponašati u takvim situacijama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi