Dinamo odabrao trenera

Do kraja sezone

Dinamo odabrao trenera

A. Čaušević

Dinamo je odabrao trenera koji će ga voditi do kraja sezone, saopšteno je iz tabora prvaka Hrvatske.

Na klupu Modrih se poslije deset godina vraća Ante Čačić koji je privremena opcija i nastojat će s Dinamom odbraniti šampionski pehar.

"Do kraja natjecateljske sezone 2021/22. glavni trener prve momčadi GNK Dinamo bit će gospodin Ante Čačić.

Ante Čačić vodio je prvu momčad Dinama ranije u trenerskoj karijeri, od prosinca 2011. do studenog 2012. godine. S plavima je u sezoni 2011/12. osvojio naslov prvaka Hrvatske i Hrvatski nogometni kup te je u sezoni 2012/13. s momčadi ostvario plasman u grupnu fazu UEFA Lige prvaka. Dinamo je u toj sezoni u kvalifikacijama za skupinu elitnog natjecanja protiv momčadi Ludogorec, Sheriff i Maribor ostvario niz od šest utakmica bez poraza, točnije pet pobjeda i jedan remi.

Gospodin Čačić bio je u periodu od 2015. do 2017. godine na mjestu izbornika hrvatske A reprezentacije s kojom je ostvario učinak od 15 pobjeda, šest remija i četiri poraza u 25 utakmica, uz gol-razliku 46:16. Na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine odveo je Hrvatsku do osmine finala gdje ju je tek u produžetku svladao kasniji europski prvak Portugal", poručili su iz Dinama.

Podsjećanja radi, dosadašnji trener Željko Kopić dobio je otkaz nakon poraza u derbiju od Hajduka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi