Ante Hrkać se ekspresno oporavlja, spreman već za Sarajevo?

Dobre vijesti za Široki

Ante Hrkać se ekspresno oporavlja, spreman već za Sarajevo?

E. Škorić

Ante Hrkać je zadobio povredu u derbiju protiv Željezničara, no mogao bi biti spreman već za srijedu i novi derbi.

Širokobriježane u srijedu očekuje duel sa Sarajevom na Pecari, a Hrkać je odradio danas trening i nagovijestio mogućnost ekspresnog povratka.

"Hvala Bogu, osjećam se sve bolje. Ni sam se nisam nadao ovakvom raspletu nakon subotnjeg pada i ozljede leđa. Primio sam terapiju i večeras odradio lakši trening. Nadam se kako ću biti spreman za derbi u srijedu na Pecari", kazao je Hrkać nakon večerašnjeg treninga.

On je sredinom prvog dijela protiv Želje s bolnom grimasom na licu napustio teren, ali odlučan je da zaigra već protiv Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko ovaj stoper bude spreman za srijedu, bit će to fantastična vijest za stručni štab i trenera Denisa Ćorića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi