Dražen Bagarić nakon meča protiv Sarajeva napušta Široki Brijeg i ide u Sloveniju?

Pred potpisom za Domžale

Dražen Bagarić nakon meča protiv Sarajeva napušta Široki Brijeg i ide u Sloveniju?

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega u subotu su na svom terenu remizirali protiv Željezničara (3:3), a već u srijedu ih očekuje novi derbi na Peceri kada gostuje Sarajevo.

Široki je protiv Želje imao prednost od 3:1 nakon prvog dijela, ali su u drugom dijelu ispustili veliku prednost i dopustili gostima da izbjegnu poraz. No, derbi protiv Želje već je zaboravljen jer Široki u srijedu dočekuje Sarajevo.

Meč protiv bordo kluba će najvjerovatnije biti posljednji za Dražena Bagarića koji je na izlaznim vratima Širokog. Kako piše Jabuka.tv Široki će ostati bez prvog napadača i Bagarić bi karijeru trebao nastaviti u Sloveniji.

Navodno, ovaj 26-godišnji napadač sve je dogovorio s NK Domžale i u narednim danima bi trebao zvanično potpisati ugovor sa ovim klubom. Bagarić je u Široki stigao početkom 2018. godine iz Soligorska i na 55 utakmica postigao je 21 gol, te dodao šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki bi trebao dobiti odštetu za ovog napadača jer Bagarić ima ugovor do kraja ove sezone. On je ponikao u dresu Dinare Knin, a još je igrao za Split, Dugopolje i izraelski Ashdod.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi