Zamaskirani Hrvat je prava tempirana bomba: Njegovo ismijavanje Srba još odzvanja ušima

U centru je pažnje

Zamaskirani Hrvat je prava tempirana bomba: Njegovo ismijavanje Srba još odzvanja ušima

Admin Čaušević

Za bilo kojeg fudbalera nije pozitivna vijest kada je u centru pažnje svih medija ne zbog svojih majstorija na terenu već zbog nesportskih stvari. To je slučaj sa hrvatskim napadačem o kojem se mnogo govori proteklih dana.

Ante Rebić je igrač trenutka i to zbog svega šta mu se dešava posljednjih dana. I danas je na sebe skrenuo pažnju i to kod navijača Bešiktaša.

Na treningu se pojavio potpuno zamaskiran, a da nije bilo broja 7 na njegovom šorcu hrvatskog krilnog napadača bi bilo nemoguće prepoznati.

Hrvat se proteklih dana našao u centru pažnje i to zbog manjka discipline, ali je svejedno dobio priliku da zaigra protiv Trabzonspora gdje je sjajnim potezom u finišu utakmice oduševio sve navijače.

Prigovaralo mu se da uopšte ne trenira maksimalno, kako je postao običan fudbalski parazit, ali kad izađe na teren dovoljno mu je trenutak da pokaže svoje fudbalsko znanje.

Oglasi

Međutim, zbog svog karaktera i načina život Rebić je prava tempirana bomba za svaku svlačionicu. Danak neiskustvu je platio još prije desetak godina.

Kada je iz Splita prešao u Fiorentinu jedna njegova objava je dovela do toga da uopšte ne razgovara sa nekim od saigrača iz svlačionice, prije svih Nenadom Tomovićem.

"Otkad sam otišao iz Hrvatske, sve ide naopako, ha-ha-ha – ćirilica, pe*eri, voda...", napisao je tada Rebić na društvenim mrežama i tako uvrijedio brojne Srbe.

Na terenu kada je htio bio je zaista briljantan. Najbolji fudbal je igrao u Eintrachtu iz Frankfurta, pa ga je veliki Milan platio sedam miliona eura.

Da je dečko iz kategorije "što na umu to na drumu" Rebić je pokazao i nakon Evropskog prventva prije dvije godine kada ga je Zlatko Dalić zauvijek otpisao iz reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje dvije, tri godine s**nje... Lično mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku! 'Zajedno smo jači', pisao je on.

Međutim, rijetki znaju da iako je čudna karaktera Rebić zna biti i melem na svaku ranu. Tako je svojevremeno otpalio sve dugove mještanima iz sela u kojem se rodio...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi