Nema većeg parazita od Ante Rebića: Hrvat ponovo lupio šakom o stol, u Bešiktašu frapirani!

Turski mediji prenose

Nema većeg parazita od Ante Rebića: Hrvat ponovo lupio šakom o stol, u Bešiktašu frapirani!

Admin Čaušević

Ante Rebić ne želi da odstupi ni pedalj. Turski mediji u četvrtak donose nove vijesti o hrvatskom ofanzicu s kojim su u Bešiktašu ostali zatečeni i jednostavno više ne znaju šta im je raditi.

Ako je vjerovati pisanju Sabaha Bešiktaš je saopšio Rebiću da je višak te da se na njega neće računati u novoj sezoni, međutim Hrvat je imao spreman odgovor.

Proteklih mjeseci bivši fudbaler Milana ponio neslavni epitet fudbalskog parazita pošto zarađuje ogroman novac na Bosforu, a praktično ne igra.

U Bešiktašu su posljednjih sedmica izradili planove za ljetni prijelazni rok, a među prekriženim igračima se nalazi i Rebić. To bi mogao biti problem za turskog velikana.

Sabah piše da je Rebić donio odluku da ne odustane od plate koju ima u Bešiktašu. Riječ je o iznosu od 2.5 miliona eura na godišnjem nivou.

Navodno je i čelnicima bivšeg prvaka Turske poručio da neće otići ukoliko ne pronađe klub koji mu ne može ponuditi identičnu platu kao u Bešiktašu.

Oglasi

Turci pišu kako je rukovodstvo Bešiktaša reklo Rebićevom menadžeru da mu počne tražiti novi klub, dok navodno i istanbulski crno-bijeli traže narednu destinaciju za Hrvata.

U ovoj sezoni Rebić je imao priliku da dres Bešiktaša nosi na 23 meča. Uspio je skupiti 691 minut u svim takmičenjima. Postigao je jedan gol i podijelio pet asistencija.

Inače, bivšem Vatrenom ugovor sa Bešiktašom važi do juna 2025. godine. Stigao je ljetos nakon raskida saradanje sa Milanom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U posljednje vrijeme Rebić se spominjao kao potencijalno pojačanje Verone u slučaju opstanka u Seriji A, dok se potajno šuška i o dolasku na Poljud.

Rebić je prošlog ljeta trebao biti odgovor Bešiktaša Fenerbahčeu i Galatasarayu na brojne zvučne transfere, ali se pokazao kao potpuni promašaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi