Situacija poziva na oprez: Rebić stigao u Hrvatsku, čeka ga "akcija" koji mu može odrediti karijeru!

Važna vijest iz Turske prošla nezapaženo

Situacija poziva na oprez: Rebić stigao u Hrvatsku, čeka ga "akcija" koji mu može odrediti karijeru!

Admin Čaušević

Pomalo neopaženo je prošla izuzetno važna vijest o Anti Rebiću koja bi u konačnici mogla utjecati i na njegovu karijeru. Ključan će biti ponedjeljak pošto Hrvata čeka hirurški zahvat. 

Bio je 12. aprila kada je Bešiktaš objavio vijest da Rebić mora na operaciju te da će operativni zahvat biti obavljen u Hrvatskoj.

Bivši fudbaler Milana je već neko vrijeme na marginama u Bešiktašu, praktično je otpisan i prema pisanju turskih medija na Bosforu jedva čekaju da ga se riješe. 

Jedan od razloga neigranja je svakako nedisciplina, ali izgleda i ozbiljni problemi s leđima zbog koji će Rebić morati na operaciju.

Iz Bešiktaša je saopćeno da će se operacija obaviti u Hrvatskoj i to ponedjeljak 15. aprila. Dolazi su i određene detalje.

Oglasi

"Naš fudbaler Ante Rebić u ponedjeljak 15. aprila će biti podvrgnut operaciji u svojoj domovini Hrvatskoj zbog patologije diska u lumbalnoj regiji", saopšteno je iz turskog kluba.

Dakle, Rebić ima problema s leđima i nije poznato da li je u pitanju teža ili lakša povreda, ali čim će ići na hirurški zahvat situacija poziva na oprez.

Iskusnog ofanzivca sigurno čeka oporavak od nekoliko sedmica i teško je vjerovati da će biti u kombinacijama u ostatku sezone.

Kako svakako ne igra u Bešiktašu možda je Rebić izabrao i pravi trenutak za operaciju pošto bi imao dovoljno vremena da se oporavi i spreman dočeka narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Teško je vjerovati da će to biti dres Bešiktaša, a ne isključuje se mogućnost dolaska u Hajduk. Glasina koja je na dugom štapu te iz trenutne perspektive teško ostvariva.

Od ranije se piše da bi Rebić mogao nazad na Apenine gdje ga želi Verona, jedini uslov je da klub sa sjevera Italije ostane u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi