11

Komentari (11)

Zgembic
Ja mislim da bi komsijama Hrvatima najbolje bilo da Zeljko Komsic bude sljedeci selektor;)
edin_93
Hahaha top komentar!!
AmarSahin
Ovaj ili ima amneziju ili je jednostavno glup. Izgleda se ne sjeća kako ih je taj isti Dalić proveo kroz baraž za Svjetsko, onda postao viceprvak svijeta sa tom istom Hrvatskom i onda u zadnjim minutama izjednačio protiv takve Španije, velesile nogometa. Ovi majke mi pričaju kao da je Španija tim iz 3. federalne lige Bosne i Hercegovine.
fare234
3.federalna ne postoji
AmarSahin
@fare234 Spomenuo sam 3. federalnu kao šalu, ne kao da stvarno postoji
MethodMan
Nije ista Boga mi fale tu Rakitic, Mandzukic I mnogi drugi igrači, njima je smjena kao i nama samo sto oni imaju mnogo kvalitetnije zamjene nego mi, ali nedovoljno kvalitetne da zamjene prošle igrače
vence
postoji.. i zove se kantonalna.. al ako je rangiras 3. je po redu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.