Ante Rebić žestoko prozvao selektora Dalića, ali i Roberta Prosinečkog, pa obrisao profil

Ne trpi kritike

Ante Rebić žestoko prozvao selektora Dalića, ali i Roberta Prosinečkog, pa obrisao profil

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić na Instagramu je objavio videozapis s utakmice Španije i Hrvatske, te se u opisu obračunao s kritikama.

Rebić je prozvao selektora Zlatka Dalića, ali i "TV stručLjake" Roberta Prosinečkog i Gorana Vlaovića.

Njega su kritikovali što zbog igre, što zbog poteza kada je mijenjao kopačku u momentima kada je Španija postigla gol za 1:1.

"Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju", napisao je Rebić, očigledno aludiravši na Dalića.

Nakon 20-ak minuta odlučio je da ukloni sve Storyje sa Instagrama, pa je objavio nova dva- u kojima se navijačima zahvaljuje na podršci u Kopenhagenu s porukom "Iznad svih - Hrvatska".

Nakon toga je ugasio Instagram profil. Portal Index.hr objavio je screenshotove onoga što je Rebić prethodno objavio.

Ofanzivac Milana su kritikovali za slabe igre, naročito u meču protiv Španije, a čovjek koji je ušao umjesto njega, Mislav Oršić, uspio je da vrati Hrvatsku u život golom i asistencijom. Nije to bilo dovoljno. Varteni su došli do 3:3, ali je Španija s dva  gola u produžetku izborila četvrtfinale i igrat će protiv Švicarske.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Top Komentari

Zgembic
Ja mislim da bi komsijama Hrvatima najbolje bilo da Zeljko Komsic bude sljedeci selektor;)
14 0
AmarSahin
Ovaj ili ima amneziju ili je jednostavno glup. Izgleda se ne sjeća kako ih je taj isti Dalić proveo kroz baraž za Svjetsko, onda postao viceprvak svijeta sa tom istom Hrvatskom i onda u zadnjim minutama izjednačio protiv takve Španije, velesile nogometa. Ovi majke mi pričaju kao da je Španija tim iz 3. federalne lige Bosne i Hercegovine.
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi