Problemi među Francuzima: Martial ignorisao Mbappea prilikom izmjene?
Foto - Screenshot

Zanimljiva scena

Problemi među Francuzima: Martial ignorisao Mbappea prilikom izmjene?

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Francuske upisala je prvu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Aktuelni osvajač Mundijala je lagano sa 2:0 na gostovanju savladao Kazahstan i tako u Bosnu i Hercegovinu stižu poprilično zadovoljni.

Međutim, scena koja se odigrala tokom izmjene u 60. minuti između Anthonyja Martiala i Kyliana Mbappea je poprilično čudna.

Mbappe je pokušao pozdraviti Martiala, ali je, sudeći po snimku, ovaj samo prošao pored njega. Zvijezda PSG-a se okrenula prema njemu i nije mu bilo jasno šta se dešava.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

[twitter]https://twitter.com/Mohamed_therad/status/1376180591960367110[/twitter]

Prosudite sami da li ga je zaista ignorisao.

Promo

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Momak ima probleme u glavi, los je, sjedi na klupi jer je los, zali se sto je los i sve mu je problem, rasizam etc. Jednostavno ljiga od fudbalera i ove sezone mi se zgadio i kao igrac i kao covjek. - Martial
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi