Ova djevojka je primjer kako završe bivše partnerice fudbalskih zvijezda: "Uzeo mi je i Mercedes..."

Iznijela je prljavi veš

Ova djevojka je primjer kako završe bivše partnerice fudbalskih zvijezda: "Uzeo mi je i Mercedes..."

Admin Čaušević

Bivša supruga velike fudbalske zvijezde je odlučila da u javnost iznese prljavi veš sve s ciljem da servira osvetu nakon poniženja koje je pretprila posljednjih sedmica. 

Stvari između Melanie Da Cruz i oca njenog sina Anthonyja Martiala. Ipak, činilo se da njihov razvod nekoliko mjeseci ide savršeno. Ona je je čak donijal odluku da ostane živjeti u Manchesteru kako bi skrbništvo njihovog sina Swana prošlo što bolje.

Ipak, posljednjih sedmica zvijezda Manchester Uniteda je počela vršiti pritisak nad Melanie, a ona je odlučila da ispriča o svemu istinu jer smatra da je previše štitila svog bivšeg.

Melanie je trebala da učestvuje u jednom reality programu, ali se zbog Martialove intervencije to nije desilo. On je preko svog adkovata kontaktirao produkciju emisije "Moms and Famous" i zaprijetio im pravnim postupkom ako ona nastavi raditi sa svojim sinom.

Prema Melanie, fudbaler tvrdi da je na taj način zaštitio svoje dijete, no ona tvrdi da je on jednostavno želio nju isključiti iz programa. Melanie je iz osvete odlučila ispričati nekoliko anegdota o povremenom reprezentativcu Francuske.

Oglasi

"Rastali smo se kako treba. Otišla sam kako treba. Održavala sam najbolju moguću vezu kad je bilo teško! Ostala sam u Manchesteru, žrtvovala sam se da moj sin bude dobro i blizu svog oca. Moj život ovdje je nemoguć. Daleko sam od svoje porodice..."

"Morate znati da da je jedini način da odvedem svog sina u školu da dadilja dođe po mene. Jednostavno zato što je njegov otac odlučio uzeti automobil Mercedes koji inače pripada meni. Želim sve polomiti, to je previše za mene!"

"Idem pješice sama 20 minuta do škole. Ne mogu otići ni u kupovinu."

"Lagao je mojoj dadilji rekavši da mu je auto u garaži. Rekao joj je da mu je to pomoglo i da ga je vidio kod mene. Bio je to moj auto, ali on mi ga je odlučio pokloniti."

"Mogla sam ga sama kupiti. Imala sam 200.000 eura na računu! Kako zna da je auto na njegovo ime, odlučio je uzeti moj poklon.Bila sam glupa i glupa. Vjerovala sam osobi koja to nije zaslužila.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Melanie je otkrila da je nedavno željela kupiti i stan te je otišla do bilježnika da završi projekat, ali je saznala da nije u mogućnosti to uraditi.

Zaprijetila je kako će i dalje nastaviti da razotkriva Martiala ukoliko fudbaler Manchester Uniteda ne promijeni svoje ponašanje prema njoj.

Top Komentari

ninna
Džeko će raditi u bingu kada mu ona srbbska polovnjača uzme pare
2 0
Realno01
A ti si ko? Šta si uradila u životu? Jeste on je smeće ali ti si kao nešto bolja? Ima li 200 hiljada eura na računu od čega,auto ti je kupio ko?stan si htjela kupiti od kojih para? Na kraju krajeva udala si se zbog čega i sad očekuješ šta? Puno pitanja a malo iskrenosti i još manje karaktera i o rata sa obje strane.Ovo je zapad i njegove vrijednosti.Kako reče ona jedna influencerica( moderna ravaku),kada izađe na spoj traži stanje bankovnog računa...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi