Francuz pakuje kofere: Manchester United dobio zvaničnu ponudu za Martiala

Seli u Španiju?

Francuz pakuje kofere: Manchester United dobio zvaničnu ponudu za Martiala

E. Čaušević

Francuski napadač Anthony Martial želi u januaru da napusti Manchester United.

Martial je treneru Ralfu Rangnicku otvoreno rekao da nije zadovoljan svojim statusom u engleskom klubu, te da smatra da je došlo vrijeme da nakon više od šest godina napusti Old Trafford.

Njemački trener je priznao da mu je Martial rekao da želi da napusti United, ali da je problem što niko nije pokazao interes za njega.

"Martial mi je objasnio da je u Manchester Unitedu skoro sedam godina i da vjeruje da je pravo vrijeme za neku promjenu i da želi da napusti klub. To je za mene u potpunosti razumljivo. Ipak, koliko znam nema nijedna ponuda za njega od nekih drugih klubova. Sve dok je tako on će ostati naš igrač", rekao je Rangnick.

Međutim, čini se da se to promijenilo jer je Sky Sports objavio jutros da je na adresu Crvenih đavola jutros stigla ponuda za Martiala.

Kako piše Sky Sports francuskog napadača u svojim redovima želi Sevilla, te španski klub ima cilj da Martialov dolazak ozvaniči odmah početkom zimskog prelaznog roka.

Sevilla je poslala Unitedu ponudu za posudbu Martiala do kraja sezone uz opciju da otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni đavoli se još uvijek nisu oglašavali, ali mnogi vjeruju da bi Martial mogao nastaviti svoju karijeru u dresu Seville za koju bi sigurno bio veliko pojačanje.

Martial je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao deset mečeva u svim takmičenjima i uspio je postići samo jedan pogodak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
@Sars33 izdrzao covjek 7 godina u mancesteru.Kisa svaki dan.Dobro je mogao
3 2
Ade1
Hvala Sevilla
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi