Anti-fudbal na Tušnju: Tuzla City - Radnik 0:0

Očajan meč završen bez golova

Anti-fudbal na Tušnju: Tuzla City - Radnik 0:0

Midhat Šljivak, foto: Emir Dindić

Tuzla City i Radnik remizirali su danas na Tušnju (0:0) u susretu 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Skromno izdanje sa obje strane viđeno je u prvih 45 minuta ovog meča. Gotovo da ništa vrijedno spomena nije prikazano na terenu, a jedino je Radnik imao šansu da promijeni rezultat.

Igrala se 28. minuta. Hadžić prolazi po lijevoj strani, poslužio je Glišića, ali udarac fudbalera Radnika sjajno brani Fejzić. U nastavku akcije Hadžić šutira pored gola.

Do kraja prvog dijela nismo vidjeli ništa kao i u većem dijelu drugog poluvremena. Pokušao je Slobodan Starčević osvježiti napad pa je uveo Stokića i Ziljkića umjesto Mahmutovića i Crnkića, ali je Stokić zbog povrede morao napustiti meč nakon desetak minuta.

Lijepe igre nije bilo. Igralo se dosta čvrsto i bez pravih šansi i na kraju je meč kojeg niko neće pamtiti završen bez golova (0:0).

Premijer liga BiH, 2. kolo:

Tuzla City - Radnik 0:0

TUZLA CITY: Fejzić, Efendić, Kostić, Crnkić, Stojčev, Kojić, Čomor, Stjepanović, Šećerović, Mahmutović, Nukić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

RADNIK: Lučić, Radović, Martinović, Mekić, Vasić, Peco, Hadžić, Glišić, Đurić, Aleksić, Isić.

Top Komentari

Benjamingst
To se zove Amaterski fudbal, odnosno amaterski klubovi City I Radnik.
14 4
Šaraf
A ekipa i govana
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi