Atletico je sinoć slavio, ali zbog 18-godišnjaka Griezmann se crvenio od sramote

Fantastičan potez mladog igrača

Atletico je sinoć slavio, ali zbog 18-godišnjaka Griezmann se crvenio od sramote

Edmir Škorić

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su u Rotterdamu pobijedili domaći Feyenoord sa 3:1 u petom kolu Lige prvaka.

Atletico je sinoć slavio, ali zbog 18-godišnjaka Griezmann "okreće glavu od sramote"Atletico je pobjedom osigurao plasman u nokaut fazu zajedno sa ekipom Lazija, dok će Feyenoord kao trećeplasirani u nokaut fazu Evropske lige.

Madriđanima su pobjedu praktično donijeli igrači Feyenoorda sa dva autogola, dok je Hermoso bio strijelac jednog gola u 57. minuti.

Iako bez učinka, Antoine Griezmann je bio ponajbolji igrač na terenu, što govori i ocjena koju je dobio za nastup (7.8).

No, Griezmann je u jednom momentu bio ponižen od 18-godišnjeg Antonija Milamba. Milambo je fantastičnim driblingom Griezmanna bacio na travu, ali se Francuz ubrzo pridigao.


Potez mladog igrača nizozemskog prvaka mnoge je oduševio, a ubrzo je snimak postao viralan na društvenim mrežama gdje se uveliko ismijava bivši igrač Barcelone.

"On danas okreće glavu od sramote, nevjerovatno šta mu je dečko uradio", napisao je jedan od fudbalskih fanova na društvenoj mreži X.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Griezmann je ponajbolji igrač Atletica ove sezone i najzaslužniji što se ekipa Diega Simeonea bori za titulu sa Realom, Barcom i Gironom, dok je u Ligi prvaka nakon pet kola izborila prolazak u osminu finala.

Minulog vikenda Griezmann je bio junak Atletica koji je pobijedio čvrstu Mallorcu kod kuće sa 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi