5

Komentari (5)

Mele
Jak transfer politika bivseg predsjednika, 120 miliona, sad ga daje za 40 nazad. Kazu propade Barsa, pa da ima sve banke iza ledja, propala bi, Cotinjo, Dembelle, sve pare od Neymara bacene u vodu.
Jasminn
Samo da su ga stavili da igra spica...... Ode Messi i opet krilo, a Brajtvajt spic
JuventinoBK
Grizman je desetka. Znaci on mora igrat iza napadaca ili spica
Jasminn
@JuventinoBK ako si pratio Barcelonu, oni nemaju tu poziciju. Imaju spica i dva krilna napadaca. Formacija 4-3-3 nema tu poziciju. Po tebi umjesto koga bi on igrao u Barceloni? Koliko si mlad ne znam, ali ja se sjecam kad je Anry (Thierry Henry) jednu sezonu igrao u Juventusu. I bace gs ns krilo jer je pozicija spica bila rezervisana za Trezegea. I nije napravio skoro nista. Slijedecu gpdinu otisao u Arsenal ostalo je historija.
JuventinoBK
Znam ja kako igra barsa, kazem ti gdje on mora igrati. Hocu da ti kazem zbog čega je propo. Anri mi je mnogo drag bio, bilo mi zao kad nas je napustio jer vidjelo se da ima talenat. Imao sam tad 10 godina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.