Griezmann ponovo posjetio frizera i ofarbao se, ali takvu boju niko nije očekivao

Izgled mu važniji od karijere

Griezmann ponovo posjetio frizera i ofarbao se, ali takvu boju niko nije očekivao

Endin Čaušević

Antoine Griezmann je doživio veliki pad u karijeri kada je prije tri godine iz Atletico Madrida prešao u Barcelonu.

Griezmann je u katalonski klub došao za 120 miliona eura kao veliko pojačanje, ali se na Camp Nou nije baš proslavio.

Atletico Madrid ga je prošlog ljeta doveo na dvogodišnju posudbu, ali španski klub ne želi narednog ljeta otkupiti njegov ugovor za 40 miliona eura i na sve načine pokušavaju da se riješe Griezmanna do kraja ovog prelaznog roka.

Francuski napadač je u dosta lošoj formi u posljednje vrijeme i morat će se dobro trznuti ukoliko želi i dalje da ostane član Atletica.

Međutim, Griezmanna to očito ne zabrinjava previše i poprilično je opušten što je najbolje pokazao na jučerašnjem treningu madridskog kluba.

Griezmann je odlučio ponovo da promijeni imidž i posjeti frizera, te se ofarba nakon što je nekoliko sedmica nosio plavu boju.

Oglasi

No, ovaj put je francuski napadač nadmašio sam sebe jer se ofarbao u zelenu boju i očekivano se našao u centru pažnje fudbalske javnosti.

Iako mu karijera već neko vrijeme ide silaznom putanjom čini se da Griezmanna to previše ne brine i ne zanima dok ima vremena da se toliko brine o svojoj frizuri i načinu na koji će se farbati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann od povratka u Atletico nije pokazao previše. Iako je postigao gol u prvom kolu nove sezone on je u 36 odigranih mečeva prošle sezone uspio postići samo osam golova.

U prvom boravku u dresu Atletica Griezmann je postigao 133 gola u 257 nastupa, a u dresu Barcelone imao je 102 nastupa uz 35 postignutih golova.

Top Komentari

Mostarac94
Klaun
3 0
YouTalkinToMe
Čim počnu da farbaju glavu, ozbiljna karijera je pri kraju : neymar, pogba, messi, keylor navas …
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi