Griezmann i saigrači se hvatali za glavu - Francuz se obrukao za sva vremena

Imao je najbolju namjeru

Griezmann i saigrači se hvatali za glavu - Francuz se obrukao za sva vremena

Edmir Škorić

U toku je meč četvrtfinala Kupa kralja Španije između Atetica i Seville, a u Madridu za sada nema pogodaka.

U trenutku stvaranja ovog teksta igrao se 40. minut, a na semaforu i dalje 0:0. Atletico bolji na terenu, bio je bliže pogotku, a najbolju šansu imao je Antoine Griezmann.

Francuz je u 26. minuti preuzeo odgovornost kod penala, uhvatio zalet i onda se obrukao propisno. Prije nego je udario loptu, Griezmann se poskliznuo, pa je ona otišla visoko preko gola.

Shvativši šta se desilo, Griezmann se odmah uhvatio za glavu, ali ne samo on nego i neki od saigrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bila je to kolosalna šansa za Madriđane, no još uvijek stignu da ostvare pobjedu protiv Seville i da izbore polufinale Kupa.

Athletic Bilbao, Mallorca i Real Sociedad već su u polufinalu, a Atletico bi svakako bio favorit za osvajanje trofeja ako prođe večerašnju prepreku,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi