Bahati Vinicius Junior je naletio na pogrešnog: Igrač Atletica ponizio ga je kao niko nikad prije
De Paul je sjajno "spustio" Viniciusu.

Ovome se nije nadao

Bahati Vinicius Junior je naletio na pogrešnog: Igrač Atletica ponizio ga je kao niko nikad prije

E. Ganibegović

Prije dvije noći meč osmine finala španskog Copa del Reyja igrali su madridski rivali, Atletico i Real. Vinicius Junior je ponovo bio nervozan, no na ovoj utakmici naišao je na pogrešnog.

Sjajnu utakmicu gledali smo prije dva dana između Atletico Madrida i Real Madrida. Nakon 120 minuta i ukupno šest golova na meču, dalje su prošle Jorgandžije.

Za razliku od utakmice finala Superkupa protiv Barcelone gdje je postigao tri gola, Vinicius Junior na ovom meču imao je nekoliko promašaja koji su koštali Real Madrid.

Osim što je na taj način koštao Real Madrid, ponovo je ulazio u sukob s protivnicima. Međutim, sada je naletio na pogrešnog.

Rodrigo de Paul vs Vinicius Junior

Naime, u jednom momentu na utakmici došlo je do verbalnog sukoba između Rodriga de Paula s jedne i Vinicusa Juniora s druge strane. "Pobjedu" je odnio Argentinac.

Oglasi

Vinicius Junior je prstom pokazivao na grb Real Madrida i govorio da je on igrač tog kluba. Upitao je zatim Argentinca: "A ko si ti?"

"Ja sam prvak svijeta, a ko si ti?", žestoko je odgovorio De Paul prečesto bahatom Vinicusu Junioru. Pogledajte kako je to izgledalo.

Inače, ovo je bio ukupno osmi duel njih dvojice i treća pobjeda De Paula. Najvažnija je bila ona 2021. godine kada je Argentina u finalu Copa Americe slavila protiv Brazila 1:0.

Još jednom su se sastajali u dresu reprezentacija svojih zemalja, a šest puta na terenu su jedan protiv drugog bili u madridskim derbijima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Poseri se eto na taj grb posto si ispo iz kupa. Dobro mu je reko ovaj i joj sto volim nek pare kad onda ispadose sa svjetskog prvenstva, zato sto su se napuhali i puni sebe pa ako su Brazilci kao oni su najbolji. Tako i ovaj crnjo, imal iko tamo da mu kaze posto on misli da ako igra za Real nemoze nikad izgubit. Fuj koje bezobrazan igrac
0 0
koraj
Red se mora znati!! "Bahat" je Causev izum!! Pa ne moze svaki "novinar" to koristiti kad hoce.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi