Antoine Griezmann zatražio transfer?
Prethodnih mjeseci se povezivao sa Manchester Unitedom (Foto: EPA)

Želi u Barcelonu

Antoine Griezmann zatražio transfer?

Midhat Šljivak

Antoine Griezmann navodno je zatražio transfer od rukovodstva madridskog Atletica.

Španski mediji tvrde kako je francuski reprezentativac spreman na odlazak iz Atletica, te je zatražio od klupskih čelnika da ga prodaju Barceloni već u januaru.

Sjajni 26-godišnji fudbaler odavno je već na meti katalonskog tima. Međutim, službene ponude nije bilo, a Griezmann je odlučio da produži ugovor sa Jorgandžijama.

Međutim, nekoliko mjeseci kasnije promijenio je odluku. Izrazio je želju za odlaskom i to u redove velikog rivala Barcelone.

Katalonci su za njegove usluge spremni izdvojiti čak 100 miliona eura, a ostaje nam da vidimo hoće li na kraju do ovog transfera zaista i doći.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann je član Atletica postao 2014. godine. Stigao je iz Real Sociedada za 30 miliona eura, a prethodnih mjeseci se povezivao sa prelaskom u Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi