Filipe Luis od januara u Turskoj?
Igor Tudor želi dodatno osnažiti tim

Pregovara sa Galatom

Filipe Luis od januara u Turskoj?

Galatasaray namjerava osnažiti momčad tokom zime, a jedan od igrača koje Igor Tudor želi vidjeti u svojim redovima je Filipe Luis.

Brazilac nije zadovoljan svojim statusom u Atleticu Madridu, pošto Diego Simeone ove sezone rotira njega i Lucasa Hernandeza na lijevom beku, pa nije isključeno da promijeni sredinu u januaru.

U ovom trenutku Luis je najbliže upravo Galatasarayu, što potvrđuju i medijska pisanja da se njegov agent Manuel Garcia Quilon već sastao u Istanbulu sa čelnicima turskog velikana. Fanatic tvrdi da je između dvije strane postignut usmeni dogovor i da će Luis gotovo sigurno doći na Bosfor.

Luis nije jedini koji se nalazi na Tudorovoj listi želja. Navodno u Galatasaray bi mogao doći i Arda Turan, koji je član ovog kluba već bio u razdoblju od 2003. do 2011. godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Galatasaray se u turskom šampionatu trenutno nalazi na prvom mjestu sa 29 osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi