Najbolji svih vremena u 95. zabija za pobjedu, a kamere odmah hvataju reakciju gospođe na tribinama

Antonella privukla pažnju

Najbolji svih vremena u 95. zabija za pobjedu, a kamere odmah hvataju reakciju gospođe na tribinama

E. Škorić

Lionel Messi donio je pobjedu PSG-u u derbiju kola protiv Lillea zabivši iz slobodnjaka u 95. minuti za 4:3.

Nevjerovatnu utakmicu odigrali su PSG i Lille. Parižani su vodili 2:1 na poluvremenu, Lille se vraća i dolazi neočekivano do preokreta, ali ni 3:2 gostima nije bilo dovoljno da ostanu neporaženi na najtežem gostovanju u Francuskoj.

Prvo Kylian Mbappe donosi izjednačenje, a onda duboko u nadoknadi Messi još jednom dokazuje svoju klasu i zabija sjajan gol iz slobodnjaka za veliko slavlje domaćih.

Slavili su navijači PSG-a, a slavila je i Messijeva supruga Antonela Roccuzzo koja je bila oduševljena onim što je uradio njen dragi.

Oglasi

Odmah nakon gola Argentinca, kamere su bile okrenute prema Antoneli, koja nije krila sreću i radost zbog gola.

Nakon današnje pobjede, PSG se učvrstio na prvom mjestu sa 57 bodova, dok drugoplasirani Monaco ima 50, a trećeplasirani Marseille 49 bodova uz utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Parižane očekuje još jedan derbi jer idu u goste Marseilleu, a zatim dočekuju Nantes, prije nego će 8. marta odmjeriti snage s Bayernom u uzvratu osmine finala Lige prvaka. Bayern ima gol prednosti iz prve utakmice, pa će to biti jako teško gostovanje za Parižane.

Ono što ih također brine je i povreda Neymara koju je zadobio danas u duelu s Lilleom i nije poznato kada će se vratiti na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi