Svi su u čudu zbog Messijevog novog izgleda, ali scena s Mbappeom i Neymarom govori šta znači novac

Scene sa Parka prinčeva

Svi su u čudu zbog Messijevog novog izgleda, ali scena s Mbappeom i Neymarom govori šta znači novac

Admin Čaušević

PSG je klub o kojem se najviše priča u posljednje vrijeme što i nije iznenađenje s obzirom na veliki broj zvijezda u ekipi. Tu je Lionel Messi, možda i najbolji igrač svih vremena, zatim uvijek atraktivni Neymar te Kylian Mbappe, dečko koji će u narednim godinama vladati fudbalskim svijetom. 

PSG prolazi kroz lošu seriju rezultata, vezana su tri poraza. Najbolniji je stigao svakako sredinom sedmice kada u prvom susretu osmine finala Lige prvaka upisan minimalan poraz protiv Bayerna.

Na Parku prinčeva pariški Sveci su u nedjelju dočekali Lille, a uoči utakmice nekoliko stvari je privuklo posebnu pažnju.

Naime, na čuvenom stadionu Messi se pojavio sa novim imidžom i iznenadio je mnoge, posebno svoje najveće fanove.  

Argentinac je odlučio da se obrije. Posljednjih nekoliko godina imao je gustu bradu, dok sa novim-starim imidžom sada podsjeća na svoje najbolje dane. 

Oglasi

Inače, uoči utakmice desila se i zanimljiva scena koja najbolje govori koliko su fudbaleri robovi klubova i da zapravo zbog novca moraju raditi ono što se traži od njih. 

Mediji već sedmicama špekulišu o hladnom odnosu između Neymara i Mbappea, ali za klupske potrebe su morali zakopati ratne sjekire. 

Naime, na jednoj od fotografija namijenjenoj promociji PSG-ove dobtvorne fondacije upravo su Brazilac i Francuz zajedno pozirali.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Obojica sjajni fudbalera su nabacili osmijeh na lice. Da li je bio stvaran ili je u pitanju samo gluma to znaju jedino njih dvojica. 

Mediji u Francuskoj već danima špekulišu o napetoj atmosferi u svlačionici PSG-a. Ekipa je podijeljena na nekoliko klanova. Svemu u prilog idu i slaba izdanja na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti