Messi je skinuo marker, uslijedila je epska Ramosova bruka i Argentinac ga je pitao šta mu je

Španac se počeo smijati

Messi je skinuo marker, uslijedila je epska Ramosova bruka i Argentinac ga je pitao šta mu je

A. Čaušević

Kamere su na zagrijavanju uoči utakmice osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Bayerna snimile interesantan kadar s Leo Messijem i Sergijom Ramosom u glavnim ulogama. 

Ramos i Messi su duže od decenije jedan drugom bili omraženi rivali. Španac je predvodio odbranu Reala, a Argentinac napad Barcelone.

Odigrali su veliki broj okršaja između dva najveća španska kluba, a vrlo često su znali uči u verbalni, ali isto tako i fizički sukob te je bilo teško zamislio da će jednog dana dijeliti svlačionicu.

Da se desi čudo pobrinuo se PSG koji je uspio dovesti obojicu sjajnih igrača i to besplatno. U međuvremenu se između njih razvio odličan odnos.

Na Parku prinčeva imaju samo jedan cilj, a to je da se osvoji Liga prvaka. Ipak, stvari za sada ne idu dobro, pogotovo nakon prve utakmice protiv Bayerna.

Pred okršaj sa Bavarcima desila se i scena zbog koje je Ramos propao u zemlju od stida. Čak se i Messi pitao šta mu je.

Oglasi

Naime, Messi i Ramos su trebali zamijeniti lončiče, ali je Španac polupao lončiće i mislio je da ga Argentinac želi zagrliti.

Argentinski čarobnjak je bio iznenađen te je pitao Ramosa šta mu je, nakon čega se i bivši kapiten Kraljeva počeo smijati, skinuo je svoj marker i uručio ga saigraču.

Inače, Ramos je nedavno za Messija rekao da je najbolji igrač svih vremena. Ipak, upitno je da li će i sljedeće sezone biti saigrači.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako sada stvari stoje iskusnom štoperu Parižani neće ponuditi novi ugovor, dok nije isti slučaj sa Messijem.

Sa svjetskim prvakom iz Katara je obavljena prva faza pregovora, ali konačni dogovor još uvijek izostaje pa se ne isključuje mogućnost da obojica igrača na ljeto napuste najglamurozniji francuski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi