Cassano nakon samo jedne utakmice nove sezone izabrao najboljeg u Seriji A

Ima li pravo?

Cassano nakon samo jedne utakmice nove sezone izabrao najboljeg u Seriji A

Admin Čaušević

Antonio Cassano je već neko vrijeme u fudbalskoj penziji, ali ne propušta da prokomentariše dešavanja u Seriji A.

Nova sezona ''calcia'' je počela minulog vikenda, a rezultati su bili očekivano pošto su svi pretedenti za vrh ostvarili pobjede.

Odličan debi za Juventus imao je i Angel Di Marija koji je u trijumfu nad Sassuolom zabio gol i upisao asistenciju Dušanu Vlahoviću.

Jedan meč Argentinca je Cassanu bio dovoljan da ga proglasi najboljim igračem italijanskog prvenstva. Mnogi će reći da njegova tvrdnja nije daleko od istine.

"Di Maria je fenomen. Nismo to otkrili sada, znamo to već 15 godina iako je stalno potcijenjen od strane medija."

"Radi se o igraču koji uvijek pravi razliku, najbolji je u Seriji A i zadovoljstvo je gledati ga. Kažu mi da se radi o fantastičnoj osobi i velikom radniku", rekao je Cassano.

Odmah se povrijedio

Iskusni ofanzivac je u 66. minuti napustio utakmicu protiv Sassuola nakon što je osjetio bol u prepeoni te je tako zabrinuo mnoge navijače Stare dame.

Di Maria je utorak boravio u klinici kako bi obavio detaljne preglede, a neki su strahovali da je iskusni Argentinac teže povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, iz Juventusa su saopštili dobre vijesti i poručili da se na svu sreću ne radi o težoj povredi, ali da će morati da pauzira.

Iz Juventusa su potvrdili da se radi o povredi aduktora i da će Di Maria van terena biti najmanje deset dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi