Bivši napadač Reala iskreno: Ancelotti ima sreće, koga je on stvorio?

Cassano otvorio dušu

Bivši napadač Reala iskreno: Ancelotti ima sreće, koga je on stvorio?

E. Ganibegović

Real Madrid početkom sedmice plasirao se u polufinale Lige prvaka. 

U osmini finala izbacili su PSG, a u četvrtfinalu Chelsea. U oba dvomeča dosta su se mučili, plasman im je visio o tankoj niti u revanšima, ali na kraju su ipak prošli dalje gdje će igrati protiv Manchester Cityja.

Bivši napadač Real Madrida, koji je za ovaj klub igrao od 2006. do 2008. godine, Antonio Cassano, osuo je paljbu po treneru Kraljevskog kluba, Carla Ancelottija.

"Real Madrid je igrao loše i protiv PSG-a i protiv Chelseaja, a Ancelotti je imao mnogo, mnogo sreće. Mislim da će mu sreća presušiti prije nego što misli", rekao je 39- godišnji Italijan i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Real nije dobar ni u španskoj Primeri. Barcelona je imala loš početak sezone, ali sada je situacija drugačija. Igrači se dobro oskećaju pod Ancelotttijevim vodstvom, ali ja ne znam nijednog igrača kojeg je on "stvorio"".

Vidjet ćemo da li će se Carlo Ancelotti osvrtati na ove izjave, no ono što je sigurno jeste do da je Cassano barem dijelom u pravu, jer je Real Madrid protiv PSG-a jurio zaostatak od ukupno 0:2 u drugom poluvremenu revanš meča, dok je Chelsea slavio na Bernabeuu 1:3 i izborio produžetke u revanš meču četvrtfinala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Iskren čovjek.Vidili smo tog trenerskog maga u Evertonu.A u penal madridu ima sudije na svojoj strani.Mogu i ja taj smrdljivi isprdak od kluba voditi na taj način
1 9
amadeus21
Stvorio je Viniciusa koji je prošle sezone pod Zidanom samo znao trčat, dok ove sezone vrijedi 100 miliona i jedan je od najboljih igrača na svijetu
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi