Cassano Ronalda smatra 'proizvodom' i tvrdi: Messi je nešto što više nećete vidjeti
Foto - EPA

Italijan uvjeren

Cassano Ronalda smatra 'proizvodom' i tvrdi: Messi je nešto što više nećete vidjeti

Midhat Šljivak

Antonio Cassano nema dileme kada je u pitanju odabir između Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Nekadašnji italijanski fudbaler smatra Messija čudom i vjeruje da CR ne može u istu rečenicu sa argentinskom zvijezdom.

U razgovoru za španski AS je to još jednom potvrdio, a Ronalda smatra proizvodom koji je treningom razvio talenat.

"Cristiano Ronaldo je proizvod i nije prirodan talenat. Vidite šta radi na društvenim mrežama gdje konstantno vježba sa djecom", rekao je Cassano i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mnogo se priča o njemu, manje o Messiju, ali u fudbalu su oni potpuno drugačiji. CR je veoma jak i izgradio je svoj talenat, a sa druge strane ljudi kao što je Messi, pa Federer, Jordan, Maradona su nešto što nećete više vidjeti u životu. Ima taj dar prirode", rekao je Cassano.

Interesantno je da je Cassano jednom od sinova dao ime Lionel po zvijezdi Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Da ne djeluje tako lako to sto Ronaldo radi vidimo po tebi i mnogima koji ste neprofesionalno uzeli pare. Cr.Ronaldo svaki fening otplati dok ste vi pare uzeli i lokali. Trenirao radio al ne može to svak moras se roditi. Talenat posjeduje prirodni koji je nadogradio. Mesi je driblinzima bolji igrač ali po meni je Ronaldo bolji. Obojica igrača se neće vise roditi jer niko nije toliko dugo igrao na visokom nivou kao njih dvojica. Stvar ukusa Ronaldo za mene a za koje je Mesi nece pogrijesiti. Ali ne treba umanjivati nit jednog nit drugog. Hvala im sto ih gledam
7 3
Chico
Upravo tako Cassano !
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi