Ronald Koeman: Nismo zabrinuti zbog odluke Messija

Još se ne zna da li će Argentinac ostati

Ronald Koeman: Nismo zabrinuti zbog odluke Messija

E. Škorić

Trener Barcelone Ronald Koeman govorio je o mogućem odlasku Lionela Messija.

Messi ima pravo da od 1. januara pregovara s drugim klubovima, budući da mu na ljeto ističe ugovor i postaje slobodan igrač, pa je i dalje neizvjestan njegov ostanak u Barceloni.

"Messi je dobro, trenirao je 30. i 31. decembra, kada su ostali imali proslave. Osjeća se dobro, nema nikakvih neugodnosti, spreman je i sretan, želi da igra", kazao je Koeman, pa je dodao:

"Treba sagledati cijelu situaciju, taj intervju u kojem je rekao da ne želi sad da donosi odluke. Kao i svaki igrač kom ističe ugovor, sloboedan je da sam odluči kako želi. Ne vidim problem ako sada ne odluči, Poštujem svaku odluku, nismo zbog toga nervozni i zabrinuti".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi klubovi zanimaju se za Messija, ali prije svih Manchester City i PSG. Dosta toga ovisit će i o tome ko će biti novi predsjednik Barcelone, a izbori su 24. januara.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi