"Ako Barcelona dovede Lukakua više neću pogledati niti jednu njihovu utakmicu"

Tvrdnje kontroverznog przničara

"Ako Barcelona dovede Lukakua više neću pogledati niti jednu njihovu utakmicu"

Admin Čaušević

Koliko god to zvučalo neobično transferom iz Intera u Chelsea Romelu Lukaku je napravio veliki korak nazad u karijeri.

Lukaku se nadao da će njegov drugi mandat na Stamford Bridgeu biti puno bolji nego prvi, međutim san je postao košmar.

Robusni Belgijanac je već mjesecima totalno van forme. Ponekad i postigne poneki gol, ali činjenica da ga Thomas Tuchel ne koristi u najvažnijim mečevima dovoljno govori o njegovom statusu u ekipi.

Veliki Rom bi se najradije vratio u Inter da može, spreman je i na veliko smanjenje plate, međutim upitno je koliko ga u milanskom klubu zaista žele.

Posljednjih dana pojavila se informacija da 28-godišnjaka na radaru ima i Barcelona koja je u potrazi za napadačem nakon što je propao dolazak Erlinga Haalanda, dok je upitno da li će potpisati i Robert Lewandowski.

Eventualni transfer Lukakua u Barcelonu je komentarisao i Antonio Cassano, kontroverzni przničar koji se divi igri katalonskog kluba.

"Zaljubljen sam u Barcinu filozofiju, ali ako dovedu Lukakua neću više pogledati niti jednu njihovu utakmicu", kazao je bivši italijanski fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pa on ne uspjevada spoji tri pasa u Chelseaju gdje nema konkurencije, a u Barceloni naprave 55 pasova prije nego što dođu do gola, kako bi se on tu snašao?", dodao je Cassano.

Iako plaćen ogromnih 113 miliona Lukau ove sezone ima zaista mršav učinak za njegove standarde. Na 40 nastupa postigao je 12 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neso
U Interu ga drzali kao malo vode na dlanu. Imao zasebnog kondicionog trenera, vlastitog kuhara, Conte oko njega pravio sistem igre... brzo je umislio da je Benzema.
2 0
Goran86
Drvo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi