Antonio Cassano se vraća iz penzije i potpisuje za posrnulog velikana?

Hoćemo li ga ponovo gledati u Seriji A?

Antonio Cassano se vraća iz penzije i potpisuje za posrnulog velikana?

S. Grebović

Parma se na oduševljenje mnogih vratila iz četvrtog u najjači rang talijanskog fudbala, a želja im je da se što bolje pojačaju te da izbore opstanak u Seriji A.

Generalni menadžer Parme Luca Carra nagovjestio je kako klub vrlo blizu dovođenja legendarnog Antonija Cassana.

"Mi nismo završili sa transferima. Tražimo igrače sa iskustvom. Da li vraćamo Cassana iz penzije? Nikad ne reci nikad", riječi su menadžera Parme.

Antonio Cassano ima 36 godina i igra na poziciji napadača. Dres Parme je nosio u periodu od 2013. do 2015. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Talijan je bio na vrhuncu karijere u Romi, nakon čega je uslijedio spektakularni transfer u Real Madrid u kojem se nije najbolje snašao, pa se morao vratiti u Italiju, gdje je promijenio dosta klubova u posljednjih nekoliko sezona, da bi na kraju prošle rekao 'zbogom' fudbalu.

Parma je prošlu sezonu završila na drugom mjestu u Seriji B i na taj način obezbijedila plasman u najviši rang talijanskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi