14

Komentari (14)

DanteDMC
Bitan je prolaz, a šta se događalo na poluvremenu ili na kraju utakmice je apsolutno nebitno. Forza Grande Juve
Marco_Materazzi
ovog sugavog agnellija kad vidim, smrad me odma od nekle zapahne, kakva slina od covjeka fuj
AmarSahi
Izgubim 5 moždanih ćelija kada pročitam tvoj komentar, koliko moraš biti mentalno oboljela osoba da pišeš ovakve gluposti?
forza_juve
Tebe izgleda ubije vlastiti smrad
Tz_Niko75
Jel to ti njega poznajes?
Marco_Materazzi
@AmarSahi joj kako bih volio da se upoznamo, da izgubis i zube. jaao kako si ti glup, strasno. druze sakrij se u rupu i ne izlazi
AmarSahi
@Marco_Materazzi Ko da izgubi zube? Glumiš budalu ovdje veću nego što i jesi, praviš se gangster a samo čekaš da ovi ovdje naprave vijest o Juventusu da ti izneseš svoja glupa mišljenja. Imaš komplekse jer ništa živo ne možete da osvojite već 10 godina, iznosiš tu trofeje iz prahistorije, vrijeđaš ljude iako si ti jedini kreten ovdje, majke ti, hajde ti malo razmisli ko je ovdje onaj ko se treba sakriti u rupu pa onda iznosi svoja mišljenja ovdje.
Marco_Materazzi
@AmarSahi pa dobro vjerovatno neces izgubiti zube jer po dosadasnjoj diskusiji s tobom dolazim do zakljucka da ti vjerovstno u glavi nemas ni dva zuba, tako da za to se ne sikiraj, ne mogu ti nista hahahaha ja vrijedjam samo onog ko mene prvi uvrijedi, to sto ste vi djubrentini bolesni i boli vas istina pa reagujete na svako moje slovo napisano na ovom web siteu, to je vasa bolest
vence
tako je to.. napravis ga igracem, uzmes ga za trenera iz druge lige u veliki Juventus, cekas ga 4 mjeseca zbog suspenzije za namjestanje dok je bio u Bariju i frajer te napusti pred pocetak sezone, ode u najljuceg rivala i na tvom stadionu ti kao predsjedniku Kluba pokaze srednji prst.. ja sta drugo nego usuti i odjhebi supKino! Uvijek je interu porazima velik bio!!
Saimai1316
Bogami si ti malo pomijesao lonce i poklopce,a sve tirule koje im je Conte donio,
AmarSahi
@Saimai1316 Koga boli briga za titule, čovjek imao dobar tim normalno da će osvojiti titule, tak da ne seri.
vence
donio.. i otosao.. napustio ekipu..iz Narija, iz druge lige doveden da bude trener..osvojip je i Alegri malo vose od njega i neces od njega cuti nesto ruzno o Juventusu i ako je on jedini imao los tretmam od uprave.. on nike zasluzio otkaz.
Saimai1316
Ajd dobro ti znas,fudbal se ionako ne igra za titule,tek onako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.