Zbog bizarnog razloga Antonio Conte ne može debitovati na klupi Tottenhama

Večeras ipak bez Contea

Zbog bizarnog razloga Antonio Conte ne može debitovati na klupi Tottenhama

E. Škorić

Italijanski stručnjak Antonio Conte večeras neće debitovati na klupi Tottenhama.

Engleski klub u okviru Konferencijske lige dočekuje Vitesse, ali Conte neće sjediti na klupi ekipe koju je preuzeo prije nekoliko dana.

Međutim, uslovljeno Brexitom, Conteu treba radna dozvola, a kako još nije riješena dokumentacija, Italijan mora da sačeka na svoj debi na klupi londonske ekipe.

Naravno, iako neće biti na klupi, već njegov pomoćnik, Conte će spremiti formaciju i tim za ovaj duel. Vjeruje se da će krenuti s 4-3-3 formacijom koju je koristio njegov prethodnik Nuno Santo Espirito, ali će naravno s vremenom uigravati 3-4-1-2 fromaciju po kojoj je prepoznatljiv.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Conte, koji je prošle sezone osvojio Scudetto s Interom, a prije toga s dosta uspjeha vodio Chelsea i Juventus, trebao bi onda debitovati u nedjelju u meču Premiershipa protiv Evertona na Goodison Parku.

Na sajtu MOZZART kladionice možete pronaći sve moguće sportske događaje i sjajne kvote, a klikom OVDJE pogledajte šta se sve može odigrati na meč Tottenham - Vitesse koji je na programu u 21 sat.

Top Komentari

denimen9
Jedva čekam neki Conteov Real.
1 2
Windy
bizarno, termin: koji je iznimno nekonvencionalan, koji je krajnje neobičan; čudan, iznenađujući, nema veze sa odredjenim zakonima drzave u kojoj je neko kao stranac treba da radi i čeka dozvolu za rad....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti