Antonio Conte se posvađao s kondicionim trenerom, a on odmah napustio Inter

Godinama sarađivali

Antonio Conte se posvađao s kondicionim trenerom, a on odmah napustio Inter

E. Čaušević

Početkom ovog mjeseca desio se skandal na treningu Intera, a glavni akteri bili su Antonio Conte i kondicioni trener Julio Tous Fajardo.

Italijanski mediji objavili su jutros da je Fajardo i zvanično napustio Inter, a klub se nije oglašavao povodom njegovog odlaska i nisu željeli otkriti informacije zašto je napustio Conteov stručni štab.

Međutim, Corriere dello Sport objavio je danas da su došli do informacija da su se Conte i Fajardo žestoko posvađali na jednom od treninga Intera početkom ovog mjeseca.

Fajardo je nakon verbalnog okršaja napustio trening Intera, a potom je obavijesti čelnike kluba da napušta stručni štab. Oni su radili zajedno u Juventusu, Italiji i Chelseaju, a nakon skoro deset godina došlo je do kraja njihove saradnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Fajardo neće dugo čekati na novi posao i kako stvari stoje dobit će mjesto kondicionog trenera u reprezentaciji Španije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti