Conte će sanjati sudiju Marescu: Trenera Intera očekuje dugotrajna suspenzija!

Skoro se sukobio sa Marescom

Conte će sanjati sudiju Marescu: Trenera Intera očekuje dugotrajna suspenzija!

Edmir Škorić

Trener Intera Antonio Conte bio je bijesan na sudiju Fabija Marescu tokom meča s Udineseom.

Inter je u Udinama u subotu odigrao 0:0, a trener Nerazzurra verbalno je napao Marescu jer je bio ljut na suđenje. Dobio je direktan crveni karton, a zbog toga što se "gotovo fizički obračunao" s Marescom, mogao bi biti debelo kažnjen.

Italijanski mediji pišu da bi to mogla da bude dugotrajna suspenzija.

"Sudija me iznervirao, a zatim me odlučio isključiti. Mislio sam da u ovim okolnostima četiri minute nadoknade nisu bile dovoljne. Tada sudija donosi svoje odluke i moramo da prihvatimo iste, čak i ako se ne slažemo", rekao je Conte nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Problem je u tome što je Conte s Marescom imao obračune i u tunelu, pa su ga neki igači smirivali i zaustavili da dođe do fizičkog kontakta.

Conte bi, prema nekim tvrdnjama, mogao dobiti i četiri utakmice suspenzije...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zgembic
Conte ko nas Husref fajteri, kratak fitilj i nemogu se kontrolisat kad su ljuti. Ali Husref dusa od covjeka kome nije pomogo nije ni odmogo sigurno.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti