Conte oduševljen: Ne znam da li još neki klub na svijetu ima ovo?

Novi trener Tottenhama

Conte oduševljen: Ne znam da li još neki klub na svijetu ima ovo?

E. Škorić

Tottenham je sinoć pobijedio Vitesse u susretu 4. kola Konferencijske lige s 3:2.

Spursi su vodili 3:0, na kraju 3:2 uz čak tri crvena kartona. Romero je isključen kod domaćih, ali su gosti ostali bez dvojice u finišu. Na kraju tijesna pobjeda Spursa, ali Antonio Conte je zadovoljan.

U njegovom prvom meču evidentno je da postoji napredak, a navijači se nadaju da će i u nedjelju na gostovanju kod Evertona klub bljesnuti i da će krenuti da se probija ka samom vrhu.

"Želim vratiti povjerenje Tottenhama. Ovaj klub ima veliki potencijal. Bio sam oduševljen stadionom i svim tim terenima za treniranje i pratećim sadržajem. Ne znam ima li još neki klub na svijetu te objekte... Tottenham je vrhunski klub", poručio je Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Conte gdje god da je bio, radio je sjajne stvari, kao trener Juventusa, Chelseaja, a zatim i Intera s kojim je osvojio Scudetto prošle sezone.

Promo

Top Komentari

Ocelot
Nije mogao igrače pohvalit pa stadion hvali ovaj conte je legenda
1 0
Lordiox1
Što me nasmija, hahahhahaahahha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi