Conteov urlik se prolamao Meazzom: Ponizio je svog štićenika!

Tokom meča Inter - Crotone

Conteov urlik se prolamao Meazzom: Ponizio je svog štićenika!

A. Čaušević

Inter je novu godinu otvorio visokom pobjedom nad Crotoneom sa 6:2, međutim jedan igrač Nerazzurra neće po lijepom pamtiti današnji susret. 

Naime, Arturo Vidal je doživio pravo poniženje od Antonija Contea tokom prvog poluvremena.

Vidal je Conteov štićenik, Italijan je silno insistirao na njegovom dovođenju iz Barcelone, međutim dolasak Čileanca se pokazuje kao promašaj.

Iskusni veznjak je u prvom poluvremenu napravio penal, nakon čega se Conte izgalamio na njega toliko glasno da je njegov urlik prolamao stadionom Giuseppe Meazza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Šuti... Dosta! Igraj i ne prekidaj", galamio je odlični strateg na svog igrača.

Conteovom strpljenju je došao kraj kada je Vidala ostavio u svlačionici na poluvremenu. Nerazzurri su u nastavku zaigrali mnogo bolje te su Crotoneu zabili četiri gola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti