Manchester United dovodi čudo od 100 miliona i konačno će se riješiti Harryja Maguirea!
Foto: Instagram - @antoniosilva.66

Antonio Silva želja Crvenih đavola

Manchester United dovodi čudo od 100 miliona i konačno će se riješiti Harryja Maguirea!

E. Ganibegović

Manchester United muku muči sa svojom odbranom već dugo vremena. Čelnici kluba spremni su izdvojiti novu veliku sumu za pojačanje u toj liniji, a oko su bacili na 19-godišnje "čudo" od djeteta.

Na sedam utakmica u Premier ligi ove sezone Manchester United je primio čak 11 golova i ima negativnu gol-razliku, najviše zahvaljujući lošoj odbrani.

Ruku na srce, dosta igrača je povrijeđeno i Erik ten Hag ima veliku glavobolju pri sastavljanju ekipe, a naročito kada je u pitanju posljednja linija.

Nedostaju Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Luke Shaw, Wan-Bissaka i Tyrell Malacia, te je dovođenje novog defanzivca neophodno.

Prema riječima italijanskog novinara Fabrizija Romana, Manchester United će nastaviti da "lovi" portugalskog defanzivca Antonija Silvu nakon što su ga skauti kluba već u nekoliko navrata pratili.

Oglasi

Kako su ranije izvijestili inostrani mediji, Antonio Silva ima otkupnu klauzulu u vrijednosti od 100 miliona eura i sve je samo ne jeftin fudbaler.

Ugovor s Benficom Silva ima do ljeta 2027. godine, a treba spomenuti i to da je postao i reprezentativac Portugala za koji je nastupio pet puta do sada.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegovo dovođenje značilo bi vjerovatno da bi se klub riješio i kiksera Harryja Maguirea, koji je na sebe navukao veliki gnjev navijača zbog bizarnih grešaka i igara.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
United je rupa bez dna. I tu će i ostati. Dovode se igrači bez smisla i cilja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi