Teško je objasniti ono što je napravio Harry Maguire u posljednjim sekundama meča na Old Traffordu

Ponovo je na udaru

Teško je objasniti ono što je napravio Harry Maguire u posljednjim sekundama meča na Old Traffordu

Midhat Šljivak

Harry Maguire ušao je u igru u 87. minuti meča izmežu Manchester Uniteda i Crystal Palacea u kojem su gosti slavili s 1:0. Nažalost, ponovo se nije proslavio.

Manchester United doživio je novi poraz na Old Traffordu. Tri boda s Teatra snova odnio je Crystal Palace pogotkom Joachima Andersena iz 25. minute susreta.

Menadžer Crvenih đavola Erik ten Hag u finišu utakmice je napravio zanimljivu izmjenu. U 87. minuti u igru je ušao niko drugi do Harry Maguire.

Čovjek kojeg niko od navijača Uniteda ne voli vidjeti ni na slici uspio im je ponovo izvući živce i to u posljednjim sekundama utakmice kada je napravio još jedan potez za pamćenje u svojoj karijeri.

U posljednjim sekundama utakmice dobio je loptu iz auta, a zatim je uslijedilo dodavanje koje niko nije želio vidjeti. Umjesto u noge Garnachu defanzivac Uniteda je loptu poslao u aut.

Oglasi

Društvene mreže su naravno eksplodirale. Navijači Uniteda ne mogu da vjeruju da je ovaj čovjek još uvijek u klubu i da srlja iz greške u grešku.

Na udaru je i menadžer Erik ten Hag. Crveni đavoli izgledaju zaista loše, a i danas su promašili ogroman broj zrelih šansi.

Daleko je velikan s Old Traffroda od vrha tabele. Tek je na 10. poziciji i skupili su samo devet bodova iz sedam odigranih utakmica. Imaju tri pobjede i čak četiri poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Situacija na Teatru snova je ponovo alarmanta. Dosta je onih koji prozivaju i smjenu nizozemskog stručnjaka, posebno nakon izmjene iz 87. minute kada je na teren ušao Harry Maguire.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi