Cilj je Premijer liga: Zvijezda danas dobila veliko pojačanje

Pred potpisom

Cilj je Premijer liga: Zvijezda danas dobila veliko pojačanje

S. Mlaćo

NK Zvijezda danas će prema svemu sudeći dobiti veliko pojačanje.

Naime, na Banja Ilidžu stiže Antonio Vidović, dobro poznato lice sa bh. terena.

Vidović je posljednji angažman imao u austrijskom niželigašu Maurewerku, a već par mjeseci je u pregovorima sa Zvijezdom.

Čini se da je sve riješeno i danas bi trebao stići na potpis ugovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U našoj zemlji 31-godišnji ofanzivac nastupao je i za Zvijezdu 09, Slobodu, Metalleghe, Orašje, Jedinstvo Brčko, Čelik...

Zvijezda najavljuje borbu za prvo mjesto, a očekuje se da ugovor potpiše i Deni Sarvan, vezista koji je u prvom dijelu sezone nastupao za Bratstvo. Ove zime boravio je na probi u Željezničaru, no nije potpisao ugovor.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

jony1919
Pored Posušja, Rudara i Simm Bau, Zvijezda nema šansi da uđe u Premijer ligu
4 2
Nane_GR
A sto to Zvijezda ne moze napasti PL?Ljudi tade pravi posao,sastavljaju ekipu,dovode dobre igrace,evo Vidovica,Sarvana.Mozda ne ove sezone ali i to sto ne bi.Iduce sigurno.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi