Sinanović i Semić na probi u Zvijezdi

Tim iz Gradačca počeo pripreme

Sinanović i Semić na probi u Zvijezdi

H. Zilić

NK Zvijezda Gradačac, počeo je pripreme za proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH.

Prozivka je obavljena u petak, a na probi u redovima Zvijezde nalaze se mladi golman Alden Sinanović (19), te ofanzivac Armin Semić (20).

Semić je bivši omladinac FK Sarajevo, a u karijeri je nosio dres i njemačkog niželigaša ekipe Ammerthala.

Kada je riječ o Aldenu Sinanoviću, ovaj mladi golman je u karijeri nosio dres GOŠK-a, i Čapljine, a svoj fudbalski put je počeo u FK Iskra Stolac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pomenuti dvojac će u narednim danima odraditi još par treninga s ekipom, a nakon toga će biti poznato da li će u drugom dijelu sezone nositi dres tima iz Gradačca

Zvijezda je jesenji dio u Prvoj ligi FBiH završila na šestom mjestu sa 25 osvojenih bodova, šest manje od lidera Posušja.

Top Komentari

JJRamzes
Ovi su promijenili 120 igraca u 5 godina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi