3

Komentari (3)

King_Kenny
...nigdje rezultata cetvrtfinala FA kupa,a pise se o svakoj gluposti koja veze nema sa sportom,od onog retardiranog patuljka,likova koji se biju na ulici do ovog sto "hinjski" krade dresove...vi ste zutilo,a ne sportski portal.
Rizzle
O Formuli 1 su samo danas izbacili vijest ko je pobijedio i nesto ukratko, a kvalifikacije jucer i prekjučer zero ****s given. Ali zato Hazbula i ostali likovi iz prica za djecu svaki dan preplavljuju portal. Samo mi nije jasno jel redakcija totalno retardirana ili smo mi koji jos uvijek pratimo njihov (ne)rad!?
King_Kenny
@Rizzle ...ma nisu ni znali da se igralo cetvrtfinale FA kupa,objavili 15 minuta nakon sto su vidjeli ovaj moj komentar,eto pogledaj da je vijest iznad ove...a trebali prije 2 sata objaviti to kad je zavrsena zadnja utakmica,plus je i zrijeb bio poznat...samo daj neke nebitne gluposti,gole guzove i slicno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.