Sinonim za bezobrazluk: Hinjski se prišunjao i ukrao dres junaka derbija mališanima ispred nosa!

Podmukao potez

Sinonim za bezobrazluk: Hinjski se prišunjao i ukrao dres junaka derbija mališanima ispred nosa!

Admin Čaušević

Podmukao i jako bezobrazan potez viđen je poslije jendog od najžšećih evropskih derbija. 

Ajax je u sjajnom meču poslije preokreta uspio pobijediti Feyenoord rezultatom 3:2, a junak pobjede bio je Antony.

Brazilski ofanzivac je bio najbolji pojedinac meča, a u 86. minuti postigao je pobjednički gol za popularne Kopljanike.

U posljednjim minutama uspio je zaraditi i dva žuta kartona te na kraju je bio isključen, nešto što će mu svi zaboraviti obzirom da je donio pobjedu svom timu.

Poslije utakmice kada je odlučio da podijeli pobjedu s navijačima Ajaxa viđen je jedan jako bezobrazan potez pristalice Kopljanika.

Naime, dok je Antony čuvao dres da ga pokloni nekom od mališana, sa strana se privukao jedan odrasli navijač te je podmukao iščupao dres brazilskom fudbaleru i samo odšetao.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Jedan od mališana se uspio progurati do Antonyja s nadom da će dobiti dres, ali kada je vidio da su 22-godišnjaku prazne ruke doživio je pravo razočaranje.

Pomalo i srceparajuću scenu te podmukao i bezobrazan potez odraslog navijača Ajaxa možete pogledati ovdje.

Top Komentari

King_Kenny
...nigdje rezultata cetvrtfinala FA kupa,a pise se o svakoj gluposti koja veze nema sa sportom,od onog retardiranog patuljka,likova koji se biju na ulici do ovog sto "hinjski" krade dresove...vi ste zutilo,a ne sportski portal.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti