Krenuo iz siromaštva, došao do para i postao užasno bahat: Tražili od njega sliku, on ih ponizio

Mogao je izdvojiti minutu svog vremena, ali...

Krenuo iz siromaštva, došao do para i postao užasno bahat: Tražili od njega sliku, on ih ponizio

Endin Čaušević

Fudbalske zvijezde nemaju uvijek mir i slobodu u javnosti kao svi drugi ljudi i od njih se očekuje uvijek da budu ljubazni i susretljivi s fanovima, ali imaju i oni svojih trenutaka kada jednostavno nisu za to raspoloženi. To je najbolje pokazao video igrača Manchester Uniteda, Antonyja, koji se našao na udaru kritika zbog svog ponašanja.

Brazilski reprezentativac stigao je u Manchester United ovog ljeta iz Ajaxa za skoro 100 miliona eura što je bio jedan od najskupljih transfera koje smo vidjeli u toku ljetnog prelaznog roka.

Antony je bio dugo želja Crvenih đavola i na kraju su ga uspjeli dovesti i on je već pokazao da se radi o zaista odličnom igraču.

Brazilac je brzo pokupio simpatije navijača Manchester Uniteda jer je na deset utakmica za engleski klub u svim takmičenjima uspio već zabiti tri gola i pokazao je da klub nije izdvojio bez razloga toliko novca za njega.

Međutim, Antony se ovaj put našao na udaru navijača Manchester Uniteda jer su mnogi poručili da se previše bahato ponaša, te da je bez ikakvog razloga prije nekoliko dana odbio da se slika s fanovima u jednom tržnom centru.

Antony je bio s članovima osiguranja u jednoj radnji u tržnom centru i tu su ga vidjeli pojedini navijači Uniteda koji su odlučili da zatraže fotografiju s njim, ali su ostali razočarani kada je on to odbio.

Oglasi

Brazilac nije htio da im izađe u susret, a ono što ih je posebno razočaralo jeste činjenica da je poslao jednog od članova osiguranja da otjera te navijače i jasno im poruči da od fotografije neće biti ništa.

Jasno je da i fudbaleri nisu uvijek nasmijani i raspoloženi, ali engleski mediji smatraju da je Antony pored svega toga mogao da izdvoji pola minute i fotografiše se s njima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Takvo ponašanje se uopšte nije svidjelo tim navijačima koji su sve to odlučili da snime i objave na društvenim mrežama, a u centru pažnje bio je Antonyjev prijatelj s kojim su se svađali jer im nije bilo jasno zašto se Brazilac i on tako ponašaju prema njima.

Naravno, video je uskoro postao hit na društvenim mrežama, a mnogi engleski mediji osudili su Antonyjevo bezobrazno ponašanje prema navijačima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Evo ... u jednom tekstu i bahat i ponizen.. ma bravo Caus
2 0
RuthlessDyni
Dnevna doza bahatosti na portalu. Idemooooooooo.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi