Aouar: Ne smijemo u Torino otići kao žrtve...

Veznjak Lyona nakon velike pobjede

Aouar: Ne smijemo u Torino otići kao žrtve...

Lyon je sinoć na svom terenu savladao Juventus sa 1:0, u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Bila je to velika pobjeda i nagrada za odličnu predstavu Lyona. Ipak, pred francuskim timom je još puno posla želi li izbaciti Staru damu.

Nakon utakmice, kratko je za medije govorio Houssem Aouar koji je bio asistent za jedini gol Lyona. Također, jučer su se pojavile informacije da su čelnici Juventusa "skautirali" Aouara, pa bi u budućnosti mogli pokušati realizovati njegov transfer.

"Bila je ovo prava timska izvedba", rekao je nakon utakmice Aouar, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znali smo da nismo favoriti, ali smo pružili jaku partiju. Ipak, još uvijek imamo revanš, ne smijemo žuriti..."

"Svi sastojci da napravimo dobru stvar su tu, ali tek je završeno prvo poluvrijeme, ništa nije gotovo... Važno je da u Torino odemo sa velikim ambicijama, a ne da budemo žrtve. Moramo otići tamo sa samopouzdanjem", poručio je Aouar.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi