Aouarov novi klub se već zna? Riječi predsjednika Lyona otkrivaju mnoge stvari

Juve je u pol-poziciji

Aouarov novi klub se već zna? Riječi predsjednika Lyona otkrivaju mnoge stvari

E. Škorić

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas potvrdio je kontakt između njegovog kluba i Juventusa u vezi mogućeg transfera Housseam Aouara.

Talentovani veznjak tražena je roba, a navodno Juventus već radi na njegovom dovođenju, što je potvrdio i prvi čovjek Lyona.

Aouar je počeo karijeru u Lyonu s 11 godina, a sada je jedan od najcjenjenijih veznjaka na Starom kontinentu.

"Osobno nikada nisam razgovarao s predsjednikom Juventusa Agnellijem, ali znam da je bilo kontakta između naših direktora. Želio bih Aouara u budućnosti vidjeti u Juventusu i nadam se da će to je njegova ambicija. Prije ili kasnije morat ću da sjednem i o tome razgovaram s prijateljem Agnellijem", rekao je Aulas.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zanimljivo da će Lyon biti rival Juventusu u osmini finala Lige prvaka, a Aulas je potvrdio da je pokušao da dovede iz Stare dame dvojicu igrača.

"Adrien Rabiot je pokazao samo 60 posto svog potencijala i htio sam ga dovesti na posudbu u januaru, ali je on odjednom počeo da igra i biva se bolji, ali vjerujte mi - veliki je talent. Pokušao sam ljetos dovesti i Matuidija, ali bez upjeha, no nisam odustao. Matuidi bi bio savršen za naš tim".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi