Ako dođe do egzodusa Građana Juventus je već rezervisao jednu zvijezdu

Veliki transfer u najavi

Ako dođe do egzodusa Građana Juventus je već rezervisao jednu zvijezdu

A. Čaušević

Manchester Cityju prijeti odlazak mnogobrojnih zvijezdi u slučaju da kazna izbacivanja iz evropskih takmičenja bude potvrđena. 

UEFA je izbacila Manchster City za naredne dvije sezone, međutim engleski klub ima pravo žalbe na tu presudu pa još uvijek nije ništa definitivno.

Među igračima Cityja vlada zabrinutost zbog čega prijeti egzodus najvećih zvijezda s Etihada, bez obzira što je Pep Guardiola javno poručio da će sigurno ostati na klupi.

Prvi koji bi mogao profitirati od kazne je Juventus koji je prema pisanju The Suna već rezervisao igrački karton Gabriela Jesusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da Cristiano Ronaldo i Gonzalo Higuain ulaze u jesen karijere Staroj dami je potrebno osvježenje u fazi napada, a čini se da je izbor pao na Jesusa.

Torinski klub će brazilskog napadač pokušati dovesti na Allianz stadium za cifru od 70 miliona eura. Hoće li to biti dovoljno, teško je reći.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi